Menu

Advies verzuim, WIA en WGA

Advies verzuim, WIA en WGA

De adviseurs van pensioen.com kunnen u ook adviseren over de verzekeringen voor ziekteverzuim, WIA en WGA. Wij kunnen u helpen (de kosten van) ziekteverzuim onder controle te krijgen door een goede koppeling tussen de verzuimverzekering en de casemanager. Maar ook als u op zoek bent naar een consultant voor een second opinion over uw huidige verzekeringen of een offerte die u heeft ontvangen, zijn wij u graag van dienst.

Adviesgesprek aanvragen

De verzekeringsmogelijkheden voor verzuim, WIA en WGA

Als werkgever bent u twaalf jaar lang verantwoordelijk voor de loondoorbetaling van een gedeeltelijk arbeidsongeschikte medewerker. Voor de eerste twee jaar kiest u waarschijnlijk een ziekteverzuimverzekering met bijbehorende arbodienst. Voor de jaren daarna bent u of bij het UWV verzekerd of u bent WGA-eigenrisicodrager.

Daarnaast is de kans groot dat u een verzekering heeft afgesloten om de inkomensterugval van langdurig arbeidsongeschikte medewerkers op te vangen. Dit gebeurt met de WGA-hiaatverzekering en WIA-excedentverzekering.

 

 

 

 

Afspraak? Bel 0172 245 951

Arthur de Jong
Arthur is specialist inkomensverzekeringen. Hij maakt duidelijk wat uw plichten zijn aangaande ziekte van medewerkers. Welke risico’s kunt u dragen? Wat kunt u beter verzekeren en wat moet u verzekeren?
Alle specialisten
Menno Sombroek

Menno Sombroek

adviseur

0172 611 116

Bij pensioen.com zijn we ook gespecialiseerd in collectieve inkomensverzekeringen. Menno adviseert u graag over ziekteverzuim, WIA en WGA.
Alle specialisten
Clarie Bergamin

Clarie Bergamin

relatiebeheerder

0172 611 116

Wij adviseren over pensioen en collectieve inkomensverzekeringen. Clarie is relatiebeheerder voor de uw bedrijf als het gaat om ziekteverzuim, WIA en WGA.
Alle specialisten
Hans van der Pauw
Risicomanager en pensioenspecialist. Hans weet dat elke onderneming uniek is, daar hoort maatwerk bij. Dit kunnen wij voor u verzorgen.
Alle specialisten

©2019 Pensioen.com