Menu

WGA-eigenrisicodragen of het UWV?

Als werkgever kunt u jaarlijks vóór 1 oktober of 1 april kiezen of u WGA-eigenrisicodrager wordt of niet. De keuze gaat tussen een publieke verzekering bij het UWV of WGA-eigenrisicodragen bij een verzekeraar. Het eigenrisicodragerschap WGA geldt niet alleen meer voor werknemers met een vast dienstverband maar ook voor werknemers met een flex-dienstverband.

Een analyse en adviesrapport

Aan zowel een publieke verzekering (UWV) als private verzekering (verzekering voor WGA-eigenrisicodragen) zitten voor- en nadelen. Wilt u een uitgebreid advies? Wij maken een vergelijking tussen het UWV en de private verzekering en tussen verzekeraars onderling. Wij berekenen meerdere scenario's voor u door in een duidelijk adviesrapport. Heeft u interesse? Vul het contactformulier WGA-eigenrisicodragen in om een afspraak te maken.

Adviesgesprek WGA-eigenrisicodragen aanvragen

Afspraak? Bel 0172 245 951

Clarie Bergamin

Clarie Bergamin

relatiebeheerder

0172 611 116

Wij adviseren over pensioen en collectieve inkomensverzekeringen. Clarie is relatiebeheerder voor de uw bedrijf als het gaat om ziekteverzuim, WIA en WGA.
Alle specialisten
Hans van der Pauw
Risicomanager en pensioenspecialist. Hans weet dat elke onderneming uniek is, daar hoort maatwerk bij. Dit kunnen wij voor u verzorgen.
Alle specialisten
Arthur de Jong
Arthur is specialist inkomensverzekeringen. Hij maakt duidelijk wat uw plichten zijn aangaande ziekte van medewerkers. Welke risico’s kunt u dragen? Wat kunt u beter verzekeren en wat moet u verzekeren?
Alle specialisten
Menno Sombroek

Menno Sombroek

adviseur

0172 611 116

Bij pensioen.com zijn we ook gespecialiseerd in collectieve inkomensverzekeringen. Menno adviseert u graag over ziekteverzuim, WIA en WGA.
Alle specialisten

©2019 Pensioen.com