Onze werkwijze

Onze werkwijze bij onafhankelijk advies over pensioenen

Bij pensioen.com zijn we gespecialiseerd in onafhankelijk pensioenadvies voor werkgevers. Wij proberen u als cliënt zo veel mogelijk te ontlasten en te ontzorgen. Goede pensioencommunicatie staat daarbij centraal.

Offerte aanvragen

Vrijblijvend oriënterend gesprek

Is pensioenadvies nodig? Dat zoeken we uit bij het eerste gesprek met u. Dit is vrijblijvend en zonder kosten. U zit dus nergens aan vast, maar krijgt wel al een hoop duidelijkheid. 

Wat is precies de vraag?

Door de pensioenvraag helder te formuleren is voor iedereen duidelijk wat er moet gebeuren en wie in actie moet komen. Dat betekent ook dat er een accurate kostencalculatie gemaakt kan worden. Zo weten alle betrokken partijen wat er gaat gebeuren en wat de kosten voor het pensioenadvies zijn.

Wat wordt onze dienstverlening?

Onze dienstverlening begint met een goede inventarisatie. We kijken bijvoorbeeld naar de toekomstverwachting van uw bedrijf, welke lasten te dragen zijn en wat concurrenten / branchegenoten aanbieden. Daarna gaan we samen op zoek naar een passende pensioenoplossing die voldoet aan de wensen. Wij presenteren de uitkomst zo dat hij voor alle betrokken partijen duidelijk en begrijpelijk is. 

Wat kost het pensioenadvies?

De kosten voor het pensioenadvies hangen af van de omvang van de opdracht. Over de kosten wordt altijd vooraf met u gecommuniceerd. Zo weet u waar u aan toe bent. Vaak kunt u al snel een deel van onze advieskosten terugverdienen door ons advies.

Onafhankelijk pensioenadvies gegarandeerd

  • Wij zijn op geen enkele manier gebonden aan leveranciers (banken, verzekeraars, PPI's).
  • Wij worden uitsluitend betaald  door u (en dus niet door de bank of verzekeraar).
  • Wij zijn daardoor vrij in het geven van pensioenadvies. Het advies uiteraard ook zijn dat er geen pensioenoplossing nodig is.
  • Wij stellen dus uw belangen voorop en verdiepen ons in uw situatie.
Offerte aanvragen