Pensioenadvies werkgever

Pensioenadvies werkgever

Pensioenadvies voor de werkgever

Bent u als werkgever op zoek naar de beste pensioenregeling voor bedrijf en medewerkers? Bij ons krijgt u een compleet en onafhankelijk pensioenadvies. Daarbij houden wij rekening met het nieuwe pensioenstelsel. 

Offerte pensioenadvies werkgever

Waarom is advies over de pensioenregeling verstandig?

Als werkgever heeft u belang bij een goede pensioenregeling tegen beheersbare kosten. Zeker met de nieuwe wet- en regelgeving is onafhankelijk advies noodzakelijk. Door het pensioenakkoord en de Wet toekomst pensioenen moet elke pensioenregeling worden aangepast.

Wij van pensioen.com hebben jarenlange ervaring met het ondersteunen werkgevers bij hun collectieve pensioenregeling. Het opzetten, afsluiten en verlengen gebeurt altijd met uw belang voorop. Na een goede vergelijking brengen wij uw opties helder in beeld. Met deze werkwijze bent u verzekerd van de beste regeling.

Pensioenadvies werkgever

Hoe werkt pensioenadvies voor de werkgever?

Ons pensioenadvies voor werkgevers doen wij altijd volgens een vast stappenplan. U wordt stap voor stap begeleid in het pensioenadviestraject. Het heldere advies geeft inzicht in ouderdomspensioen, nabestaandenpensioen en arbeidsongeschiktheidspensioen. U krijgt informatie om zelf keuzes te maken. Ook maken wij de advieskosten vooraf duidelijk inzichtelijk. Ons advies wordt uiteraard uitgevoerd volgens de richtlijnen van de Autoriteit Financiële Markten (AFM).

Wat kost pensioenadvies voor de werkgever?

Wij vinden het belangrijk dat u van tevoren weet waar u aan toe bent. Dit geldt ook voor de kosten. Pensioen.com adviseert alleen op basis van urendeclaratie of een vaste vooraf besproken vergoeding. Wat dat betekent, vindt u in onze tarievenlijst.

Offerte pensioenadvies

De voordelen van onafhankelijk pensioenadvies voor werkgevers

We benadrukken graag onze onafhankelijke positie als het gaat om pensioenadvies. U als werkgever profiteert daar van. Onafhankelijk pensioenadvies betekent:

  • Wij vergelijken alle pensioenuitvoerders.
  • Wij geven een helder advies waarbij we kijken naar de beste voorwaarden en dekking, maar ook naar een scherpe premie.
  • Wij ondersteunen u bij uw communicatie richting personeel.
  • Ook de ondernemingsraad (OR) of personeelsvertegenwoordiging (PVT) wordt betrokken in het traject.

Beheer van collectief pensioen voor werkgevers

Het is prettig en handig als pensioen collectief geregeld wordt. Alles samen onder één dak. Daarom bieden wij ook collectief pensioenbeheer aan. Daarbij kunnen wij ook inkomensverzekeringen faciliteren. Op die manier is uw pensioen zo efficiënt mogelijk geregeld. We verzorgen niet alleen het doorgeven van mutaties, maar zorgen ook dat alles juist opgeleverd wordt. Ook wanneer nieuwe medewerkers in dienst treden of juist mensen uit dienst gaan. Voor het pensioenbeheer en de pensioencommunicatie voor uw medewerkers werken wij met verschillende servicepakketten. Zo betaalt u alleen voor de diensten die u nodig heeft.

Een offerte voor pensioenadvies vergelijken?

Het kan natuurlijk zo zijn dat u al een offerte voor een nieuwe pensioenregeling heeft liggen, maar u het lastig vindt om de kwaliteit hiervan te beoordelen. U heeft vragen zoals: zijn de kosten wel passend en sluit het correct aan bij uw situatie? Ook dan komt ons onafhankelijke pensioenadvies perfect van pas.

Welke aanbieders kunnen wij voor u vergelijken?

Door jarenlange ervaring en een no nonsens aanpak bieden wij een kwalitatief hoogwaardig advies tegen een scherpe prijs aan! Er wordt bij de selectie van een pensioenverzekeraar of premie pensioen instelling (PPI) altijd een brede vergelijking aangeboden. Dit garandeert de keuze voor de optimale regeling voor u. Schakel daarom direct ons advies in. Vraag direct een pensioenofferte aan of bel ons op 0172 245 951.

Voorbeelden opdrachten pensioenadvies voor bedrijven

Offerte aanvragen of vergelijken

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Edgar Gilijamse
Edgar gaat voor de best passende pensioenregeling en heldere communicatie. Zowel voor het bedrijf als de medewerkers.
Alle specialisten
Jan Zwiers
Pensioenspecialist Jan Zwiers richt zich op duidelijk en no nonsense pensioenadvies en de communicatie die daarbij hoort. Zowel voor werkgevers als ondernemers.
Alle specialisten
Marco van Bostelen
Bij pensioen.com is Marco gespecialiseerd in pensioenadvies voor dga’s, ondernemers (bijvoorbeeld zzp’ers) en mensen die privé hun pensioen opbouwen. Hij vindt voor u altijd een oplossing die past bij uw budget en uw wensen.
Alle specialisten
Hans Weggemans
Hans is specialist op het gebied van pensioen voor bedrijven. Het begint met een onderzoek naar de verplichtingen. Daarna wordt de beste oplossing gekozen aan de hand van de wensen en mogelijkheden.
Alle specialisten