Pensioen voor bedrijven

Pensioen voor bedrijven

Pensioen voor bedrijven

Pensioen is voor bedrijven een belangrijke arbeidsvoorwaarde om aan te bieden voor hun werknemers. Pensioen is niet alleen een stukje extra inkomen na de AOW-leeftijd, maar biedt ook mogelijkheden voor nabestaanden in geval van overlijden. Daarnaast loopt de pensioenopbouw vaak nog deels door in geval van arbeidsongeschiktheid. Voor de werknemer zijn er dus grote voordelen en als werkgever ben je interessanter voor (potentiële) werknemers als je pensioen aanbiedt.

Bel mij over pensioen voor bedrijven

Pensioenadvies voor bedrijven

Pensioenadvies voor bedrijven is onze dagelijkse taak. Een goed pensioenaanbod begint namelijk met een goed pensioenadvies. Hierbij bespreken we de mogelijkheden en de kansen voor jou als ondernemer. Als pensioenspecialist zoomen we samen met het bedrijf in op een aantal belangrijke vraagstukken van collectief pensioen.

  1. Allereerst is het noodzakelijk om te weten of er sprake is van een verplichte aansluiting bij een bedrijfstakpensioenfonds. Indien dit onduidelijk is doen we hier onderzoek naar, aangezien de gevolgen van een verplichte aansluiting zeer groot zijn. 
  2. Daarnaast spelen wij in op de veranderingen in het pensioenstelsel door de wet toekomst pensioenen. Vervolgens vergelijken wij meerdere aanbieders door middel van een grondige analyse van (bijna) alle pensioenaanbieders.
  3. Door deze analyse is de keuze daarna eenvoudig gemaakt op basis van de punten die je als ondernemer belangrijk vindt.

Op die manier bied je als bedrijf altijd het meest complete collectieve pensioen voor je werknemers aan. Waarbij je verzekerd bent van een optimale pensioenregeling voor de beste prijs.

Pensioenofferte aanvragen

Bedrijven pensioen via pensioen.com

Pensioen.com is onderdeel van VMD Koster. Met jarenlange ervaring én onafhankelijk advies vergelijken wij het actuele aanbod voor de beste pensioenregeling. Of het nu gaat om een nieuwe pensioenregeling, een benchmark of een pensioenverlenging. Onze adviseurs staan voor je klaar met goed onderbouwd advies. 

Wacht niet tot je pensioen, maar bel vandaag nog voor advies: 0172 245 951

Heeft u vragen? Stel ze aan een van onze specialisten.

Hans Weggemans
Hans is specialist op het gebied van pensioen voor bedrijven. Het begint met een onderzoek naar de verplichtingen. Daarna wordt de beste oplossing gekozen aan de hand van de wensen en mogelijkheden.
Alle specialisten
Edgar Gilijamse
Edgar gaat voor de best passende pensioenregeling en heldere communicatie. Zowel voor het bedrijf als de medewerkers.
Alle specialisten
Jan Zwiers
Pensioenspecialist Jan Zwiers richt zich op duidelijk en no nonsense pensioenadvies en de communicatie die daarbij hoort. Zowel voor werkgevers als ondernemers.
Alle specialisten