Menu

Referenties pensioenadvies pensioen.com

Pensioen.com is onderdeel van VMD Koster Groep, onafhankelijk adviseur op het gebied van verzekeren, risicobeheer en pensioenen. Op de website van VMD Koster vindt u alle refertenties van cliënten en de reviews die wij ontvangen via KlantenVertellen. Op deze pagina maken wij een selectie.

albelli

albelli is één van de snelst groeiende e-commerce bedrijven in Amsterdam. Het bedrijf bestaat uit een groep merken die fotoproducten leveren aan meer dan vier miljoen klanten in Nederland, België, Frankrijk, Duitsland, Noorwegen, Zweden en het Verenigd Koninkrijk.

Rabea Iemulo is Senior Test Engineer bij het kantoor in Amsterdam en lid van de Ondernemingsraad. Ze legt nog eens kort uit waar dit bedrijf zo goed in is: “We zijn gespecialiseerd in fotoboeken, wanddecoratie, kaarten, fotoafdrukken, mokken en kalenders. albelli wil de wereld een stukje mooier maken door de momenten van mensen tot leven te brengen. Wij geloven in kwaliteit, betaalbaarheid en een geweldige klantenservice.”

“Via pensioen.com kwamen wij bij VMD Koster. Zij hebben de Ondernemingsraad van albelli geholpen in twee fasen. De eerste fase bestond uit het inzichtelijk maken van de verschillen tussen de pensioenoffertes om vervolgens ons een advies te geven over de beste keuze. In de tweede fase, met een absoluut snelle inzet, heeft VMD Koster ons geholpen om de puntjes op de i te zetten om een gedegen instemming te verlenen voor het beste contract voor zowel de onderneming als de medewerkers. Dit adviestraject is in gezamenlijk overleg doorlopen met de directie. VMD Koster heeft ons transparant, zorgvuldig en accuraat geadviseerd.”

┬ę2018 Pensioen.com